Abah kau munafik paling atas.

Semalam, Muhyiddin mengambil kesempatan untuk membidas UMNO sebagai parti tiada demokrasi dan gila kuasa setelah UMNO pecat KJ dan Noh Omar.

UMNO kini sudah tidak lagi menjadi benteng untuk mempertahankan orang Melayu dan tiada lagi demokrasi dalam parti tersebut, kata Tan Sri Muhyiddin Yassin.

Muhyiddin yang juga bekas Timbalan Presiden dan dipecat pada 2016 lalu berkata apa sudah jadi kepada UMNO apabila pemimpin yang bijak pun dipecat dan tidak lagi ada demokrasi dalam parti tersebut sehingga boleh memecat sesuka hati demi kepentingan politik individu tertentu.

Muhyiddin mudah lupa.

Tak sampai tiga tahun dahulu, Muhyiddin pernah pecat degan serta-merta Pengerusi PPBM, Timbalan Presiden PPBM, Ketua Pemuda PPBM dan dua orang ahli parlimen PPBM iaitu Maszlee Malik dan Amiruddin Hamzah.

Dia bukan sahaja rampas kuasa dari Mahathir tetapi dia pula pecat pengasas parti sendiri.

Pengerusi, Timbalan Presiden, Ketua Pemuda dan ahli-ahli parlimen parti sendiri, kamu pecat serta-merta selepas kamu khianat dan rampas kuasa.

Muhyiddin lagi mahu sembang berkenaan parti tak demokrasi, pecat dengan sesuka hati atau demi kepentingan politik individu?

Podah!

Hipokrit. Munafik. Bodoh kau, abah kau.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *